Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zachycení situace

Příspěvky

guy 1:0 bitch

20. 2. 2013

 
Celý příspěvek / Rubrika: Zachycení situace / Komentářů: 0

Výlet

19. 11. 2012

 Po docela dost dlouhé době Honjan zpracoval jeho drsným foťákem udělané úžasné fotky. Takže konečně můžem napsat něco o našem Výletu.

Sice jsme si od začátku každý den říkali, že si budem psát deník. Ale odkládali jsme to jak Marek Schuster, a nic jsme si nezapsali, takže po třech měsících vzpomínám a doluju z paměti ty skvělé zážitky.

 
Celý příspěvek / Rubrika: Zachycení situace / Komentářů: 0

Přebor turista JRD

11. 11. 2012

 Na první víkend v listopadu si z nás trenéři chtěli jednou udělat trošku prdel a tak vyhlásili přechod hor, ale až do srazu v Horní Lidči jsme vůbec nevěděli, jaké to budou. Nakonec jedem vlakem až do Žiliny, takže zjištujem, že to bude Malá Fatra, V Žilině nás koučové nechávájí a jedou si busem, my se musíme na cílovou chatu dostat sami. Rozdělili jsme se do skupin a na poslední chvíli kupuji jízdenku pro všechny, až na Nonstopa a Lily, kteří s náma chtěli brutálně vyjebat.

 
Celý příspěvek / Rubrika: Zachycení situace / Komentářů: 0

Pery a Marek potřetí aneb kalba u Šustřiků

30. 10. 2012

 Uběhl další rok a všichni příznivci chlastání v Kyleškách si zase začali brousit zuby na kalbu u Peryho, která se z minulých dvou ročníků stala vyhledávanou akcí. Letos si bohužel Pery rodiče na žádnou dovču nevyjeli a tak pro záchranu tradice se musela najít náhradní varianta. 3 dny před zvoleným termínem jsem konečně ukecal rodiče, že letos zdevastujem prozměnu barák náš. Pozval jsem jen pár lidí, takže letos žádný projekt x a ti nejvěrnější přišli i na pivní.

 

 
Celý příspěvek / Rubrika: Zachycení situace / Komentářů: 1