Jdi na obsah Jdi na menu
 


Imigrace a ty

15. 6. 2015

Tohle si přečti, pak se k tomu můžeš vyjádřit, i do zprávy.

 

V roce 1968 když jsme to potřebovali, považovali jsme za normální, že můžeme utéct do jiné země. Přece u nás byla vojska Varšavské Smlouvy, teď když to potřebují jiní, je nepřijmeme? Více než 70 000 našinců (bílých samozřejmě) uteklo před touto hrozbou, když teď utíkají před ISIS jinými zvěrstvy, je nepřijmeme? Teď, když jich má k nám dorazit méně než padesátina (to je děleno padesáti) je nepřijmeme? Chceš tím snad naznačit, že tvůj odpor vůči jejich přijetí vychází z předpokladu, že ISIS není tak zlý jako to, co provázelo nás? Nebo z jiného předpokladu? Vysvětli!


O tom, že bychom si měli navzájem pomáhat jsi už něco slyšel?
Já se na ně těším. Sníží to totiž poměr pravých čechů v obyvatelstvu naší bílé ČR. Když se někdo z těch Syřanů, Kurdů atd., dostane do vedení prodejny ahold, tesco totiž reálně hrozí, že nedopustí, aby se prodávaly zelené banány navíc pod názvem banány premium. Když to někdo z nich dotáhne na provozního školní jídelny, může porušit naše tradiční hodnoty, a na jídelníčku pak nebudou třikrát do týdne zapečené těstoviny s uzeninou, sterilovaný okurek, čaj nebo smažený vepřový řízek, brambory, čaj.

Také je tu hrozba, že se těmto lidem bude rasismus protivit více než lidi s ponožkami v sandálech. Možná tohohle se bojíš, ne?
Jsem rád, že národ, který dovolil znetvoření odkazu Karla Kryla danielem landou dostane nový impuls, pak můžou špatně dopadnout chinaski se svými 50 bpm písněmi, to je taky hrozba, co?
Jsem rád za obohacení národa, který se vyslovil, že by v případě konfliktu nepřišel na pomoc pobaltským státům. To nechápu už vůbec, vždyť oni jsou bílí. Dva z nich Slovani navíc. Třetí vícemeně árijský. O co jde teď?
Co když nově příchozí nebudou následovat další národní tradici - parkování na chodníku, trávě nebo na místech pro OOSPO?
Chceš národnostní celistvost na území ČR, neměl bys potom přestat prznit jeho nejvýraznějši znak tedy jazyk?

To, že si komentující samozvaní vlastenci, nepamatují dějiny ani necelých 50 let zpátky není, s přihlédnutím k jejich možnostem, nijak zarážející. Ale zarážející je skutečnost, že i politici našich vládnoucích stran mají děravou paměť. Asi nám ji brzo zlegalizují :)

Budu rád, když se co nejvíc lidí (nebo i obyvatel klidně) k tomu vyjádří. Chci znát veřejné mínění svých vrstevníků.